Cuier pentru hol, bambus, 8 cârlige

  • Un cuier din bambus în picioare pentru hol
Cuier pentru hol, bambus, 8 cârlige
Cuier pentru hol, bambus, 8 cârlige
Cuier pentru hol, bambus, 8 cârlige
Cuier pentru hol, bambus, 8 cârlige
Cuier pentru hol, bambus, 8 cârlige
Cuier pentru hol, bambus, 8 cârlige
599,99 RON
209,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 65% (390,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeraș pentru hol, bambus, 8 cârlige . Pentru ca fiecare element să fie la locul lui, iar casa să fie îngrijită și ordonată, profită de selecția largă de umerase, organizatoare și alte gadgeturi disponibile în magazinul nostru. Oferim mobilier de casa ingenios, util si practic cu un design la moda si interesant. Verificați și vedeți singur!

Umerașul pentru hol este un design al mărcii dovedite Atmosphera. Articolul este fabricat din bambus natural, de înaltă calitate, așa că nu este doar durabil, ci și arată frumos. Umerașul este perfect pentru hol . Suprafața netedă a cuierului și structura simplă îl fac ușor de curățat și, prin urmare, foarte practic. Culoarea, maro se va potrivi cu majoritatea aranjamentelor, adaugand o atmosfera confortabila.

O bază largă și plată garantează stabilitatea cuierului. O înălțime de 175 cm va fi potrivită pentru orice cameră . De acum, jachetele și paltoanele membrilor casei vor fi într-un singur loc, agatate liber, pentru a se putea usca după ploaie sau ninsoare. Vezi și alte produse ale mărcii Atmosphera, specializată în producția de accesorii practice și stilate și mobilier pentru casă, disponibile în magazinul nostru.

Caracteristicile produsului:

  • cuier pentru hol,
  • dimensiuni produs: înălțime 175 cm x diametru 38 cm,
  • construcție solidă din lemn natural de bambus de înaltă calitate ,
  • culoare maro,
  • 8 cârlige pentru agățat,
  • într-un stil modern, la modă,
  • un produs dovedit Marca Atmosphera.

Cod produs
54882
Culoarea dominantă
maro
Inaltime (cm)
175
Diametru (cm)
38
Material dominant
bambus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel