Cana termica Matteo, 300 ml

Cana termica Matteo, 300 ml
Cana termica Matteo, 300 ml
Cana termica Matteo, 300 ml
Cana termica Matteo, 300 ml
89,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cana termică Matteo, 300 ml, neagră este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, făcând-o durabilă și extrem de funcțională. Oțelul inoxidabil este unul dintre cele mai igienice materiale deoarece nu absoarbe mirosuri sau arome și suprafața sa nu este propice creșterii bacteriilor. În plus, cana este foarte ușor de curățat, pur și simplu o poți spăla sub jet de apă sau în mașina de spălat vase.

Cana excelentului brand GEFU este de calitate excelentă și cu design grozav! O formă simplă și un finisaj mat elegant fac din cana un gadget grozav pentru fiecare femeie la modă. Cana are pereți dubli, ceea ce îi asigură o izolație adecvată, fiind perfectă atât pentru băuturi calde, cât și pentru băuturi reci. Puteți duce cafeaua sau ceaiul preferat la serviciu și limonadă răcoritoare în zilele toride.

Cana Matteo are un capac strâns, astfel încât să o poți pune în siguranță într-o geantă sau rucsac și să nu-ți faci griji că vei vărsa conținutul. Este echipată cu un sistem ușor de deschidere/închidere prin apăsarea capacului, datorită căruia puteți bea confortabil din ea, fără a fi nevoie să deschideți capacul.

Caracteristicile produsului:

  • o cană termică funcțională cu o capacitate de 300 ml,
  • fabricata din oțel inoxidabil puternic,
  • echipată cu un sistem ușor de deschidere/închidere,
  • oferă băuturi confortabile,
  • sistemul de perete dublu garanteaza o izolare adecvata,
  • menține băuturile calde până la 4 ore și băuturile reci până la 8 ore,
  • poate fi spălata în mașina de spălat vase,
  • are un capac strâns,
  • un produs al renumitei mărci GEFU.
Producător
Cod produs
54891
Capacite
300 ml
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
oțel inoxidabil
Inaltime (cm)
16,6
Diametru (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel