Hranitoare pentru pasari cu acoperis

  • Un mic refugiu pentru păsările: vrăbii, pițigoi și ciocănitoare
Hranitoare pentru pasari cu acoperis
Hranitoare pentru pasari cu acoperis
Hranitoare pentru pasari cu acoperis
Hranitoare pentru pasari cu acoperis
Pret bun
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Hrănitoarea pentru păsări este modalitatea perfectă de a avea grijă de prietenii tăi zburători. Puteți agăța această căsuță în grădină sau pe balcon și puteți crea un refugiu sigur pentru păsările care iernează în imediata apropiere.

Produsul seamănă cu felinarele , prin urmare se va potrivi perfect cu stilul grădinilor japoneze sau franceze. Hrănitoarea va funcționa atât vara, cât și iarna. În lunile calde, va ademeni locuitorii înaripați din zona dumneavoastră, pe vreme rece, va deveni un adăpost confortabil pentru vrăbii. Hrănitoarea prezentată constă dintr-un acoperiș, un hrănitor funcțional și un suport care acționează ca un loc pentru păsări. Accesoriul este realizat din plastic durabil , care este rezistent la umiditate, lumina soarelui și temperaturi scăzute.

Are dimensiuni: 40 x 15 x 19,5 cm (inaltime x latime x lungime). Culoarea neutră a produsului se potrivește perfect cu verdele grădinii . Montarea este o joacă de copii. Articolul are un maner robust care poate fi asezat cu usurinta pe o ramura. Semințele pentru păsări sunt turnate direct în interiorul hrănitorului, împiedicând oaspeții neinvitați să intre înăuntru.

Caracteristicile produsului:

  • hrănitoare pentru păsări cu acoperiș,
  • pentru agățat,
  • un refugiu sigur pentru păsări - datorită designului și metodei de asamblare, prădătorii nu se vor putea strecura în interior,
  • din plastic rezistent,
  • asamblare simplă
  • dimensiuni produs: 40 x 15 x 19 cm (înălțime x lățime x lungime).
  • proiect al brandului specializat Pets Collection.

 

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
55207
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
19,5
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel