Dispozitiv pentru prajituri, inox, 14 duze

Dispozitiv pentru prajituri, inox, 14 duze
Dispozitiv pentru prajituri, inox, 14 duze
Dispozitiv pentru prajituri, inox, 14 duze
Dispozitiv pentru prajituri, inox, 14 duze
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dispozitivul pentru prăjituri din oțel inoxidabil cu 16 duze este o modalitate practică de a pregăti și decora rapid și convenabil fursecuri. Va funcționa perfect în orice bucătărie atunci când se pregătesc produse de patiserie de Crăciun și va decora, de asemenea, prăjiturile și deserturile pe tot parcursul anului. Datorită lor, puteți pregăti biscuiți delicioși și apoi îi puteți decora convenabil cu glazură colorată.

Dispozitivul din oțel inoxidabil este un produs al mărcii EH Excellent Houseware, cunoscut pentru o gamă largă de accesorii pentru casă. Setul este format dintr-un dispozitiv care vă permite să stoarceți comod prăjiturile, 8 duze pentru fursecuri de diferite forme și 8 duze pentru decorare . Doar puneți o porție de taluat sau glazură înăuntru, alegeți vârful potrivit și este gata! Utilizarea dispozitivului este extrem de simplă, așa că puteți invita și copiii să pregătească fursecuri, care cu siguranță se vor distra copios!

Înaltă calitate va face ca dispozitivul să servească mult timp și datorită acesteia veți pregăti o mulțime de produse de patiserie. Oțelul inoxidabil durabil asigură o durabilitate ridicată, iar structura simplă a dispozitivului garantează o curățare ușoară.

Caracteristicile produsului:

  • dispozitiv pentru prajituri,
  • 8 duze pentru prepararea fursecurilor de diferite forme,
  • 8 duze pentru decorarea produselor de patiserie,
  • realizat din oțel inoxidabil durabil,
  • culoare argintie și manoperă fină,
  • ușor de utilizat și de curățat,
  • perfect pentru a coace produse de patiserie de Crăciun și multe altele,
  • produs al renumitei mărci de accesorii pentru bucătărie EH Excellent Houseware.
Cod produs
55231
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
15,7
Latime (cm)
6,1
Inaltime (cm)
23
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel