Cutie de biscuiti, Ø 20 cm, capac cu fereastra de vizualizare, KESPER

  • Un recipient practic pentru dulciuri de Crăciun
Cutie de biscuiti, Ø 20 cm, capac cu fereastra de vizualizare, KESPER
Pret bun
69,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 44% (31,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie pentru biscuiți, Ø 19,8 cm, capac cu fereastră . Functionalitatea si designul interesant sunt caracteristicile care ar trebui sa caracterizeze accesoriile moderne de bucatarie. Dacă pasiunea noastră este gătitul, prăjirea, coacerea sau, pur și simplu: pregătirea unor mese grozave, petrecem mult timp în bucătărie. Din acest motiv, merită să investiți în articole care nu vor fi doar elegante, ci și durabile.

Recipientele pentru condimente, organizatoarele, tocatoarle sau râșnițele sunt articole pe care fiecare bucătar trebuie să le aibă. Aceste accesorii sunt, fără îndoială, foarte utile: în organizatoare și recipiente veți depozita cina pentru ziua următoare, condimente, brânzeturi, biscuiți și multe alte produse care nu se vor usca sau nu se vor umezi, vor rămâne proaspete și pe un raft sau puse în frigider sau dulap.

O tavă de prăjituri este un produs care nu poate lipsi, mai ales în sezonul de iarnă și de sărbători . Recipientul este realizat din metal de înaltă calitate. Are dimensiuni de 8 cm x 20 cm (inaltime x diametru). Produs gri cu o fereastră transparentă în centrul capacului. Recipientul este perfect pentru depozitarea fursecurilor și a altor produse de patiserie.

Caracteristicile produsului:

  • cutie de prăjituri,
  • esențial în special în timpul iernii și sezonului de vacanță,
  • recipientul este fabricat din metal de înaltă calitate,
  • măsoară 8 cm x 19,8 cm (înălțime x diametru),
  • produs gri cu o fereastră transparentă în centrul capacului,
  • recipientul este perfect pentru depozitarea turtei dulce și a altor produse de patiserie,
  • un produs KESPER.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
55260
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
8
Diametru (cm)
22
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel