Litere lightbox, 100 de bucăți

  • Litere lightbox negre și aurii, decor original de perete
Litere lightbox, 100 de bucăți
Litere lightbox, 100 de bucăți
Litere lightbox, 100 de bucăți
Litere lightbox, 100 de bucăți
40,99 RON
22,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 44% (18,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Litere pentru o casetă luminoasă, 100 de bucăți, negru și auriu nu numai că vor lumina împrejurimile, dar vor diversifica și interiorul datorită aspectului lor neobișnuit. Peisajul luminos poate schimba fundamental fața aranjamentului, motiv pentru care este atât de important ca acesta să se potrivească condițiilor. Pe lângă decorul în sine, care va ușura citirea unei cărți in întuneric sau pur și simplu va lumina camera, efectul vizual este de asemenea important. Inscripția luminoasă va fi cu siguranță un decor original în dormitorul, bucătăria sau camera de zi.

Literele pentru caseta sunt un produs al mărcii franceze Atmosphera Créateur d'intérieur . A fost realizata din plastic de înaltă calitate . Lungimea literei este de 21 cm, iar înălțimea este de 22 cm . Culorile elegante negru și auriu o fac să arate intrigant ca decor de perete.

Accesoriile de iluminat ar trebui să arate impecabil și în timpul zilei și astfel de condiții sunt îndeplinite de iluminatul realizat din litere de la brandul Atmosphera. Estetica manoperei o face un accent decorativ original în cameră.

Caracteristicile produsului:

  • litere pentru lightbox,
  • este un decor interesant,
  • dimensiuni: lungimea litera are 21 cm, iar înălțimea este de 22 cm,
  • din plastic de înaltă calitate,
  • culoare dominantă: negru și auriu,
  • perfecta pentru bucătărie, living, dormitor sau hol,
  • un produs al mărcii franceze Atmosphera Créateur d'intérieur.
Producător
Cod produs
55326
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
4
Inaltime (cm)
6,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel