Suport șervețele MAYAJ, metal, negru

  • Suport pentru servetele din metal negru
Suport șervețele MAYAJ, metal, negru
Suport șervețele MAYAJ, metal, negru
Suport șervețele MAYAJ, metal, negru
Suport șervețele MAYAJ, metal, negru
74,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport modern pentru șervețele de la renumitul brand 5five Simply Smart este o combinație de funcții practice și estetice în cel mai bun mod posibil! Recipientul plat, patrat pentru servetele isi va gasi locul pe masa din living, pe masa din bucatarie sau in sufragerie. Datorită acesteia, șervețelele vor fi mereu la îndemână în timpul meselor sau pauzelor de cafea. Mai mult decât atât, suportul pentru șervețele în sine este un accesoriu interesant. Forma sa simplă și la modă atrage atenția. Puneți în el șervețele de unică folosință pentru a completa setul. Alege uni sau cu un model frumos care se potrivește cu ocazia sau sezonul și întregul decor al mesei va fi minunat.

Uită de suporturile verticale pentru șervețele care trebuiau pliate în jumătate. Recipientele moderne și practice pentru șervețele permit depozitarea și umplerea șervețelelor comodă, simplă și rapidă. Drept urmare, este ușor să scoți câte un șervețel, fără a scoate accidental și a împrăștia restul. Un element special presează șervețelele din recipient, împiedicându-le să zboare, datorită căruia suportul pentru șervețele va fi perfect în grădină, pe terasă și chiar și atunci când este vant.

Construcția solidă din metal face ca produsul să fie durabil și de lungă durată. Designul industrial în negru clasic va funcționa în orice interior.

Caracteristicile produsului:

  • MAYAJ suport pentru șervețele,
  • drept, formă pătrată,
  • suport pentru șervețele, ține șervețelele la loc chiar și atunci când bate vântul,
  • < li> va funcționa atât acasă, cât și în timpul meselor în grădină sau pe terasă,
  • design industrial și culoare clasică,
  • un produs al brandului popular 5five Simply Smart.


Cod produs
55460
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
19
Latime (cm)
18,5
Inaltime (cm)
6,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel