Pernă rotundă LEU, Ø 44 cm, bej

  • Perna pentru copii cu motiv leu
Pernă rotundă LEU, Ø 44 cm, bej
Pernă rotundă LEU, Ø 44 cm, bej
Pernă rotundă LEU, Ø 44 cm, bej
Pernă rotundă LEU, Ø 44 cm, bej
Pernă rotundă LEU, Ø 44 cm, bej
Pernă rotundă LEU, Ø 44 cm, bej
Pernă rotundă LEU, Ø 44 cm, bej
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perna de la Atmosphera pentru copii este un element care va fi un succes atunci când proiectați o cameră pentru cei mici. Aceste tipuri de textile adaugă confort și căldură încăperii și sunt adesea un element de culoare important. Dimensiunile mici ale pernei fac posibilă așezarea ei pe scaun sau fotoliu.

Perna de la Atmosphera pentru copii este o propunere perfectă atât pentru camerele copiilor, cât și ale adolescenților. Produsul este confectionat din bumbac de inalta calitate, ceea ce o face foarte placuta la atingere si usor de curatat. Culoarea se va potrivi perfect cu interioarele luminoase, dar își va găsi locul și în camerele mai întunecate - ca un accent de culoare original.

Perna de la Atmosphera pentru copii se poate lăuda cu dimensiuni de 44 x 44 x 13 centimetri , astfel încât poate deveni o jucărie drăgălașa. În plus, tema va atrage atât membrii casei, cât și oaspeții tăi. Vezi cât de mici accesorii vor schimba camera! Începeți cu materiale textile care îi vor conferi un caracter confortabil și cald.

Caracteristicile produsului:

  • perna rotunda ,
  • produsul va fi perfect pentru camera unui copil sau adolescent,
  • perna este realizata din bumbac de înaltă calitate,
  • materialul asigură și o curățare fără probleme,
  • produsul se distinge prin culoare,
  • dimensiunile pernei sunt 44 x 44 x 13 centimetri,
  • < li> produs original Atmosphera pentru copii.Cod produs
55997
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
bumbac
Inaltime (cm)
13
Diametru (cm)
44
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel