Savoniera INDONESIE, polirasină, 14 x 10,5 cm

  • Svoniera practică și elegantă - un plus perfect pentru orice baie
Savoniera INDONESIE, polirasină, 14 x 10,5 cm
49,99 RON
27,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 44% (22,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sapuniera INDONESIE, polirășină, 14 x 10,5 cm este un accesoriu de baie care îmbină un aspect interesant cu utilizarea practică. Micile accesorii, precum canile pentru periute, vasele de săpun sau dozatoarele de săpun lichid, sunt cele care influențează semnificativ designul băii noastre, mai ales dacă sunt compuse într-un set armonios. Într-o baie atent ordonată și organizată, cu siguranță ne vom simți confortabil în timpul unei băi, toaletei de dimineață sau altor tratamente de înfrumusețare.

Sapuniera INDONESIE este un produs care va atrage mai ales iubitorii de accesorii imbinand functionalitatea cu un aspect interesant. Sapuniera este realizată din polirășină într-o culoare albă elegantă. Datorită designului interesant și culorilor universale, va fi un plus pentru băile tradiționale și moderne decorate în diverse stiluri: glamour, eclectic sau art. deco.

Produsul are dimensiuni de 14 cm x 10,5 cm x 2,5 cm (lungime x lățime x înălțime), datorită cărora poate găzdui cu ușurință un săpun. Această savoniera este în primul rând durabilă, ușor de curățat și practică, datorită căreia vă va ajuta să aveți grijă de igiena zilnică a mâinilor.

Caracteristicile produsului:

  • savoniera INDONESIE,
  • acest accesoriu combină funcționalitatea cu un design interesant,
  • este realizată din polirășină albă,
  • < li> este durabila, ușor de curățat și practica,
  • dimensiuni: 14 cm x 10,5 cm x 2,5 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • funcționează bine in baile tradiționale și băi moderne,
  • perfecta pentru camere în stil glamour, eclectic sau art deco,
  • un produs al mărcii 5five Simply Smart.
< br / >>

Cod produs
56090
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
polyresin
Lungime (cm)
14
Latime (cm)
10,5
Inaltime (cm)
2,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel