Vaza din sticlă, înălțime 30 cm

Vaza din sticlă, înălțime 30 cm
Vaza din sticlă, înălțime 30 cm
Vaza din sticlă, înălțime 30 cm
Vaza din sticlă, înălțime 30 cm
109,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Vaza de sticlă cu efect de sticlă crapata, înălțime 30 cm este un element de bun gust al decorării casei, care prin designul său va încânta pe toată lumea, chiar și pe cel mai exigent iubitor de soluții practice și atrăgătoare. Vazele de flori ar trebui să sublinieze frumusețea lor, care va fi cu siguranță o alegere bună pentru o vază de sticlă cu efect de sticlă crăpată.

O vază de sticlă cu efect de sticlă crăpată de la cunoscutul brand Atmosphera, apreciată pentru accesorii elegante pentru casă, are un diametru de 14,8 cm , care va găzdui și un buchet mai mare. Sticla de înaltă calitate se va prezenta elegant în orice interior , iar accentul său delicat va îmbogăți aspectul și se va amesteca frumos cu frunzele și tulpinile verzi.
Vaza de sticlă
cu efect de sticlă crăpată este un atribut atemporal al fiecărei case, deci merită să vă concentrați asupra unei forme care să atragă atenția oaspeților. Adaptata la amenajarea casei, va oferi spațiului o atmosferă unică. În plus, o vază de flori este, de asemenea, o idee de cadou perfectă pentru entuziaștii estetici - vă va permite să aduceți acasă o compoziție revigorantă, naturală, cu alte elemente ale decorului.

Caracteristicile produsului:

  • Vază de sticlă înaltă,
  • dimensiuni: Ø 14,8 cm x 30 cm,
  • un decor elegant și universal pentru un interior în stil modern, glamour și clasic,
  • se va potrivi chiar și cu cele mai luxuriante buchete fără a le zdrobi tulpinile,
  • Un produs al francezilor marca Atmosphera.

Producător
Cod produs
56480
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
30
Diametru (cm)
14.8
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel