Prosop de mână FROST, 50 x 90 cm, bumbac

  • Prosop de mână de înaltă calitate, într-o culoare albastru deschis pastel
Prosop de mână FROST, 50 x 90 cm, bumbac
Prosop de mână FROST, 50 x 90 cm, bumbac
Prosop de mână FROST, 50 x 90 cm, bumbac
Prosop de mână FROST, 50 x 90 cm, bumbac
Prosop de mână FROST, 50 x 90 cm, bumbac
Prosop de mână FROST, 50 x 90 cm, bumbac
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un prosop de baie și de mână nu este doar un atribut obligatoriu al fiecărei băi, ci și accentul său estetic, așa că merită să îl ajustați cât mai bine la întreaga amenajare. Prosop de mână FROST, 30 x 50 cm, bumbac, albastru deschis , datorită simplității sale fermecătoare, va fi perfect pentru orice stil de baie. Culoarea sa uniformă, va lumina puțin spațiul, iar datorită folosirii materialelor de cea mai bună calitate, ștergerea mâinilor și a corpului se va efectua cu cea mai mare grijă pentru pielea delicată.

Prosopul de mână FROST de la Atmosphera este extrem de absorbant și plăcut la atingere , vă va usca pielea cu grijă și eficiență deplină. Culoarea subtilă, albastru deschis va fi găsită în orice tip de baie, iar bordura din poliester va asigura culoarea pentru o lungă durată . Prosopul măsoară 50 x 90 cm .

Indiferent dacă avem nevoie de un prosop pentru sală sau pentru piscină, produsul va funcționa în orice rol și în orice loc. Datorită dimensiunilor sale reduse, îl poți pune cu ușurință într-o geantă, iar absorbția mare a prosopului ne va garanta confort deplin în utilizare .

Caracteristicile produsului:

  • prosop de baie moale și absorbant,
  • subțire, perfect pentru utilizare universală pentru orice tip de baie,
  • < li> încăpător și la îndemână,
  • rezistent la uzură,
  • poate fi spălat în mod repetat,
  • un produs al mărcii Atmosphera.
  • >

Producător
Cod produs
56484
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
90
Latime (cm)
50
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel