Difuzor HALY, 100 ml, zmeură

  • Un accesoriu elegant, care va oferi casei tale un parfum frumos
Difuzor HALY, 100 ml, zmeură
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Difuzor de aromă este un decor modest care vă va umple întregul apartament cu o aromă frumoasă și subtilă. Vedeți oferta de accesorii pentru parfumuri disponibile în magazinul nostru și alegeți parfumul pentru dvs.
Setul este format dintr-un vas de sticlă de bun gust, umplut cu ulei aromat și bețisoare de lemn . Betisoarele sunt așezate în sticlă. Intensitatea parfumului eliberat depinde de cantitatea lor - cu cât puneți mai multe betisoare în vasul de sticlă, cu atât mirosul va fi mai perceptibil. Din când în când este o idee bună să răsuciți betisoarele pentru a elibera și mai mult parfum. Produsul a fost creat de faimosul brand francez Atmosphera.
Difuzorul are următoarele dimensiuni: lungime 4 cm x lățime 23 cm și capacitate 100 ml . Difuzorul de parfum cu este o alegere elegantă și clasică. Un difuzor de parfum cu betisoare este o idee bună de cadou pentru orice ocazie - ziua numelui, ziua de naștere, inaugurarea casei sau Crăciunul!
Caracteristicile produsului:

  • Betisoare de parfum cu difuzor HALY,
  • setul constă dintr-o sticlă elegantă cu ulei de parfum și șase betisoare de lemn,
  • ulei de parfum,
  • intensitatea aromei este reglată de numărul de betisoare scufundate și de rotația lor regulată,
  • capacitatea vasului este de 100 ml,
  • dimensiunile produsului: lungime 4 cm x lățime 23 cm,
  • un parfum creat de marca franceză Atmosphera,
  • un difuzor de parfum este o idee bună de cadou pentru orice ocazie: inaugurarea casei, Crăciunul , ziua de naștere sau ziua numelui.

Producător
Cod produs
56540
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
ulei
Lungime (cm)
9
Latime (cm)
4
Inaltime (cm)
23
Capacite
100 ml
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel