Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac

  • Prosop de mână plăcut la atingere, de culoare gri universală
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
40,99 RON
29,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un prosop de baie și de mână nu este doar un atribut obligatoriu al fiecărei băi, ci și accentul său estetic, așa că merită să îl ajustați cât mai bine la întreaga amenajare. Prosop de mână JOIA, 30 x 50 cm, bumbac, gri , datorită liniei sale simple, dar fermecătoare, va fi perfect atât pentru o baie modernă și rustică, cât și pentru una clasică. Culoarea sa slabă poate fi un accent contrastant atunci când este un spațiu luminos, iar datorită utilizării materialelor de înaltă calitate, ștergerea mâinilor și a corpului se va efectua în cel mai înalt confort.

Prosopul de mână JOIA de la Atmosphera este plăcut la atingere și absorbant , vă va usca pielea cu eficacitate și îngrijire deplină. O culoare uniformă, gri va fi găsită într-o baie cu o nuanță deschisă, dar și închisă, iar calitate și bordura din poliester vor asigura durabilitate lungă a culorii și durabilitatea țesăturii. Prosopul măsoară 30 x 50 cm .

Indiferent dacă avem nevoie de un prosop pentru față, mâini sau păr, produsul va funcționa în orice rol și în orice loc. Datorită dimensiunilor sale compacte, poate fi împachetat într-o pungă, iar absorbția mare a prosopului ne va garanta confortul deplin al utilizării lui .

Caracteristicile produsului:

  • prosop de baie moale și absorbant,
  • subțire, de culoare gri,
  • va arăta la fel de elegant în orice baie, indiferent de stilul amenajării sale ,
  • cu dimensiuni reduse,
  • rezistent la uzură,
  • lavabil,
  • < li> marca Atmosphera produs.

Producător
Cod produs
56673
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel