Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac

  • Prosop de mână plăcut la atingere, într-o culoare frumoasă a mării
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
49,99 RON
40,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (9,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un prosop de baie și de mână nu este doar un atribut obligatoriu al fiecărei băi, ci și accentul său estetic, așa că merită să îl ajustați cât mai bine la întreaga amenajare. Prosop de mână JOIA, 30 x 50 cm, bumbac, mare , datorită eleganței sale, va funcționa bine și ca element contrastant de decor în baie. Culoarea sa intensa si nobila va incununa spatiul, iar datorita folosirii materialelor de cea mai buna calitate, stergerea mainilor si a corpului va fi foarte confortabila.

Prosopul JOIA de la Atmosphera este extrem de absorbant de apa si placut la atingere , usuca pielea cu eficienta si grija completa. Culoarea, puternică își va găsi locul într-o baie plină de farmec, modernă și clasică, iar calitate și bordura din poliester vor asigura o lungă durată a culoarii și durabilitate țesăturii. Prosopul măsoară 30 x 50 cm .

Indiferent dacă avem nevoie de un prosop de păr, față sau de mână, produsul va funcționa în orice rol și în orice loc. Datorită dimensiunilor sale practice, îl poți pune într-o pungă, iar absorbția mare a prosopului va garanta cel mai bun confort de utilizare .

Caracteristicile produsului:

  • prosop de baie moale și absorbant,
  • intens, culoarea mării,
  • poate fi un accent revigorant pentru orice baie,
  • moale durabil, rezistent la deteriorare,
  • lavabil,
  • Produs Atmosphera.

Producător
Cod produs
56674
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel