Prosop de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac

  • Prosop de baie, într-o culoare albă universală
Prosop de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac
Prosop de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac
Prosop de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac
Prosop de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac
Prosop de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac
Prosop de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un prosop de baie și de mână nu este doar un atribut obligatoriu al fiecărei băi, ci și accentul său estetic, așa că merită să îl ajustați cât mai bine la întreaga amenajare. Prosop de baie JOIA, 70 x 130 cm, bumbac, alb , datorita formei sale simple, fermecatoare, va fi perfect in baie, indiferent de stil, culoare si marime. Culoarea sa universală va împrospăta spațiul și, datorită utilizării de materiale sofisticate, de înaltă calitate, ștergerea mâinilor și a corpului va fi realizată cu un confort deplin.

Prosopul de baie JOIA de la Atmosphera este foarte absorbant si placut la atingere , usuca pielea cu grija si eficienta deplina. Culoare clasică, albă va fi găsită în baie în orice tip de aranjament, iar bordura din poliester va asigura durabilitatea lungă a culorii și durabilitatea fabrica. Prosopul măsoară 70x130 .

Indiferent dacă avem nevoie de un prosop pentru piscină, saună sau sală de sport, produsul va funcționa în orice rol și în orice loc. Datorită dimensiunilor sale, poți acoperi cu el întregul corp, iar absorbția mare a prosopului va garanta eficacitatea și confortul utilizării lui .

Caracteristicile produsului:

  • prosop de baie moale și absorbant,
  • standard, culoare albă,
  • perfect pentru a se potrivi în orice interior,
  • poate servi ca prosop de baie, precum și pentru piscină, sală de gimnastică,
  • rezistent la uzură,
  • lavabil,
  • produs marca Atmosphera .

Producător
Cod produs
56684
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
130
Latime (cm)
70
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel