Lumanare decorativa, inaltime 14 cm

  • Lumânare decorativă de culoare taupe înfășurată cu sfoară
Lumanare decorativa, inaltime 14 cm
Lumanare decorativa, inaltime 14 cm
Lumanare decorativa, inaltime 14 cm
Lumanare decorativa, inaltime 14 cm
Lumanare decorativa, inaltime 14 cm
Lumanare decorativa, inaltime 14 cm
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumânarea decorativă este cea mai bună dintre brevetele simple pentru crearea unei atmosfere în interior. Dacă plănuiți o cină romantică cu soțul, o întâlnire cu prietenii sau doriți doar să vă relaxați în propria companie, lumânările decorative vor fi perfecte. Perfectul lor face ca atmosfera din cameră să fie mult mai plăcută decât în ​​lumina normală a lămpilor de uz casnic. Devine intim și romantic. În astfel de condiții, tot ceea ce planificați va fi mai unic.

Lumânare decorativă de culoare taupe înfășurată cu sfoara este un produs al mărcii franceze Douceur d'intérieur apreciat de mulți. Dimensiunile sale sunt de 14 centimetri înălțime și puțin peste 7 centimetri în diametru , datorită cărora ceara poate arde multă vreme.

Serile de vară pe balcoane și terase pot fi și mai plăcute dacă aveți grijă de iluminarea potrivită. Va funcționa mai bine în acest caz decât lumânările decorative? Desigur, nu uitați de regulile de siguranță și protecția împotriva vântului, astfel încât lumânările să poată arde cât mai mult timp.

Caracteristicile produsului:

  • lumânare decorativă taupe înfășurată cu sfoară,
  • un decor perfect pentru interior sau balcon,
  • brevet pentru o atmosferă unică, < / li>
  • produs din colecția mărcii franceze Douceur d'intérieur,
  • excelenta pentru un cadou,
  • lumină plăcută.
< br />

Producător
Cod produs
56919
Culoarea dominantă
bej
Lungime (cm)
7,3
Latime (cm)
7,3
Inaltime (cm)
14
Diametru (cm)
7,3
Material dominant
parafină
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel