Fotoliu pentru copil, cu inscripție

Fotoliu pentru copil, cu inscripție
Fotoliu pentru copil, cu inscripție
Fotoliu pentru copil, cu inscripție
Fotoliu pentru copil, cu inscripție
Fotoliu pentru copil, cu inscripție
Fotoliu pentru copil, cu inscripție
499,99 RON
299,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 40% (200,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități eficiente de a încălzi interiorul unei camere pentru copii, ați ajuns la locul potrivit. Cu accesoriile noastre, vei avea grijă de confortul copilului tău și îi vei face cu ușurință camera fermecătoare și confortabilă. Pentru a face față acestei sarcini dificile, achizitioneaza accesoriul, care este fotoliu pentru copii . Un fotoliu cu spătar și cotiere confortabile, decorat cu o inscripție discretă, va aduce cu siguranță un zâmbet pe chipul copilului tău. La urma urmei, acesta este cel mai important lucru!

Acest accesoriu este o alegere excelentă dacă apreciezi decorațiunile originale cu spătar și cotiere confortabile, decorate cu o inscripție discretă. Fotoliul pentru copii nu este doar frumos, ci și funcțional. Scaunul fotoliului este confortabil și creează condiții de relaxare după o zi grea, plină de învățare și activități suplimentare . Modul în care este realizat și aspectul produsului merită atenție: structura durabilă din lemn a fotoliului va garanta durabilitatea și stabilitatea mobilierului, în timp ce motivul elegant și culoarea strălucitoare vor face fotoliul perfect pentru camera unui copil. . Produs gri.

Fotoliul pentru copii este un produs al brandului Atmosphera pentru copii, care a fost creat cu gândul la copii. Designul său remarcabil va mulțumi în special iubitorii de decorațiuni practice, în timp ce inscripția delicată și strălucitoare va atrage fiecare copil - un fotoliu pentru copii va fi, prin urmare, o alegere excelentă atunci când amenajați un colț pentru copil.

Caracteristicile produsului:

  • fotoliu pentru copii,
  • conceput pentru cei mai tineri clienți ai noștri,
  • produsul este durabil, fiabil și bine realizat,
  • < li > decor din lemn,
  • are o inscripție delicată, strălucitoare,
  • fotoliu cu sezut, spătar și cotiere confortabile,
  • fotoliul are o rezistență durabilă structura din lemn,
  • Produs Atmosfera pentru copii.

Cod produs
58484
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
49
Latime (cm)
35
Inaltime (cm)
44
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel