Glob de zapada cu sclipici, unicorn, Ø 10 cm

Glob de zapada cu sclipici, unicorn, Ø 10 cm
Glob de zapada cu sclipici, unicorn, Ø 10 cm
Glob de zapada cu sclipici, unicorn, Ø 10 cm
Glob de zapada cu sclipici, unicorn, Ø 10 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dacă sunteți în căutarea unei modalități eficiente de a încălzi interiorul unei camere pentru copii, ați ajuns la locul potrivit. Cu accesoriile noastre vei avea grijă de confortul copilului tău și îi vei face cu ușurință camera fermecătoare și confortabilă. Pentru a face față acestei sarcini dificile, atingeți accesoriul, care este un bulgăre de zăpadă cu sclipici . Un bulgăre de zăpadă cu un puf alb și o figurină drăguță de unicorn vor aduce cu siguranță zâmbetul pe buze copilului. La urma urmei, acesta este cel mai important lucru!

Acest accesoriu este o alegere excelentă dacă apreciezi decorațiunile originale cu un puf alb și o figurină de unicorn prietenos. Bulgărul de zăpadă nu este doar drăguț, ci și foarte atmosferic. Doar agitați cupola pentru a face zăpada artificială să cadă încet în jurul figurinei . Modul în care este realizat și aspectul produsului merită atenție: o minge transparentă, un suport alb și o figurină de unicorn frumos realizată formează un întreg elegant, în timp ce construcția din polirășină asigură durabilitate și rezistență . Produsul este alb.

Bulgarele de zapada cu sclipici este un produs al brandului Atmosphera pentru copii. Designul său unic îi va mulțumi în special pe iubitorii de decorațiuni elegante, în timp ce simpaticul unicorn va atrage fiecare copil - un bulgăre de zăpadă cu sclipici va fi o alegere excelentă atunci când amenajați un colț pentru copii.

Caracteristicile produsului:

  • glob de zăpadă cu sclipici,
  • creat pentru cei mai tineri clienți ai noștri,
  • produsul este durabil, fiabil și bine realizat,
  • < li> decor din polirășină,
  • are o formă atractivă cu o figurină de unicorn,
  • doar agitați cupola pentru a face zăpada artificială sa cada,
  • polirășină construcția asigură durabilitate,
  • produs al mărcii Atmosphera pentru copii.

Cod produs
58487
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
polyresin
Inaltime (cm)
13.5
Diametru (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel