Masuta de cafea pe doua nivele, Ø 35 x 50 cm

Masuta de cafea pe doua nivele, Ø 35 x 50 cm
Masuta de cafea pe doua nivele, Ø 35 x 50 cm
Masuta de cafea pe doua nivele, Ø 35 x 50 cm
Masuta de cafea pe doua nivele, Ø 35 x 50 cm
169,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Doresti sa introduci putin de lux în apartamentul tău? Nu ai idee cum să faci? Nu este greu! O măsuță de cafea cu două niveluri vă va ajuta în această sarcină si vă va oferi cu plăcere un blat de ajutor.

Masuța de cafea cu două niveluri a renumitului brand Home Styling Collection se va dovedi a fi alegerea potrivită atunci când cauți un plus practic și elegant. Articolul prezentat va funcționa mai ales ca măsuță de cafea, la care puteți așeza oaspeții, sau ca masă auxiliară, pe care puteți așeza farfurii cu gustări și băuturi. De remarcat este designul său atrăgător: produsul se va potrivi perfect în interioarele în stil industrial. Produsul este predominant fabricat din metal. Articolul se caracterizează prin culoarea neagră atemporală, care garantează că nu se va demoda curând. Dimensiunea sa compactă este, de asemenea, importantă. Produsul va umple frumos spațiul, fără a copleși inutil interiorul.

Masuta nu se clătina și stă în siguranță datorită celor patru picioare stabile. Marele avantaj al acestui produs este designul practic cu doua blaturi. Datorită acestei soluții, puteți depozita o mulțime de lucruri într-un spațiu mic, ceea ce este util mai ales în timpul petrecerilor sau adunărilor de familie.

Caracteristicile produsului:

  • masuta de cafea sau masă auxiliară,
  • de neînlocuit în rolul de înaltă calitate, durabilitate și confort,
  • perfecta pentru camera de zi sau bucătărie,
  • produs din metal,
  • masuta nu se clătina și stă ferm,
  • un accesoriu într-o culoare neagră atemporală,
  • practica, dimensiune compactă,
  • Produs de marcă Home Styling Collection.
Cod produs
58638
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
35
Inaltime (cm)
50
Diametru (cm)
35
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel