Set ustensile de bucatarie, 6 bucati cu suport metalic

Set ustensile de bucatarie, 6 bucati cu suport metalic
Set ustensile de bucatarie, 6 bucati cu suport metalic
Set ustensile de bucatarie, 6 bucati cu suport metalic
Set ustensile de bucatarie, 6 bucati cu suport metalic
Set ustensile de bucatarie, 6 bucati cu suport metalic
Set ustensile de bucatarie, 6 bucati cu suport metalic
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de ustensile de bucătărie din oțel inoxidabil este un set de unelte necesare în fiecare bucătărie. Setul include șapte articole , inclusiv un polonic, o lingură cu orificii, o lingură, o lingură cu fantă, o lingură pentru paste, o spatulă . Toate au un mâner din lemn cu o extensie din oțel și un vârf din termoplastic negru . Accesoriile au fost realizate cu grijă pentru ca utilizarea lor să fie sigură și simplă.

Setul marca EH Excellent Houseware facilitează prepararea zilnică a mâncărurilor. Datorită suportului din metal negru, le puteți păstra într-un singur loc, păstrând ordinea. Cu ei, gătitul devine o joacă de copii. Materialele de înaltă calitate ale accesoriilor de bucătărie nu zgârie suprafața oalelor. În primul rând, sunt rezistente la temperaturi ridicate. Nu trebuie să vă faceți griji că le ardeți sau le topiți. Accesoriile nu sunt dăunătoare sănătății dumneavoastră și este ușor să le păstrați curate. Rezistente la absorbția grăsimilor, petelor, arată ca înainte de utilizare după spălare. Datorită acestui fapt, ele garantează igiena în timpul pregătirii mâncărurilor. Le puteți spăla manual sau în mașina de spălat vase. Aceste instrumente elegante au dimensiuni optime ( 13,6 cm x 13,6 cm x 36,5 cm ) pentru o ținere confortabilă în mâini.

Nu alunecă din mână, nu se rup și sunt, de asemenea, rezistente la impact. Un set de ustensile de bucătărie din oțel inoxidabil este un set modern și practic. Realizate cu precizie, de inalta calitate, si intr-o culoare clasica neagra, garanteaza ca vor fi un cadou stilat. Va fi apreciat atât de amatori, cât și de profesioniștii bucătăriei.

Caracteristicile produsului:

  • accesoriile de bucătărie cu suport conțin 7 elemente,
  • setul include: un polonic, o lingură perforata, o lingură, o lingură cu fantă, o lingură pentru paste, o spatulă,
  • realizat din materiale de înaltă calitate (lemn, oțel inoxidabil, PTB),
  • dimensiunile accesoriilor de bucătărie: 13,6 cm lungime x 13,6 cm lățime x 36,5 cm înălțime,
  • rezistent la murdărie și deteriorare,
  • produs al mărcii EH Excellent Houseware.
Cod produs
58655
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
13,6
Latime (cm)
13,6
Inaltime (cm)
36,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel