Zaharnita din sticla, 200 ml

  • Zaharnita din sticlă cu dozator, capacitate de 200 ml
Zaharnita din sticla, 200 ml
Pret bun
32,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Zaharnita de sticlă de la EH Excellent Houseware este un recipient, datorită căruia zahărul vărsat nu va fi problema ta. Micul vas de zahăr din sticlă ( 8,3 x 7,5 x 14,5 cm ) nu ocupă mult spațiu. Cu toate acestea, funcționalitatea sa nu poate fi supraestimată. Recipientul are un dozator metalic care facilitează aplicarea cantității potrivite de zahăr. Datorită acestuia, zahărul nu se varsa și ții masa ordonată.

Capacitatea de 200 ml a vasului de zahăr este ideală pentru păstrarea atât a zahărului granulat, cât și a zahărului pudră. Sticla de înaltă calitate, rezistentă la spargerea ușoară, nu necesită îngrijire specială. Ambele părți ale vasului de zahăr - dozatorul și recipientul - pot fi spălate cu succes în mașina de spălat vase. Reasamblarea lor este foarte simplă. Mai important - materialele din care au fost fabricate sunt sigure pentru sănătate.

Un vas de zahăr din sticlă cu dozator vă va menține zahărul steril. Este o protecție elegantă împotriva umezelii și murdăriei. Forma ușoară, în formă de pară, a vasului de zahăr vă permite să-l țineți cu ușurință în mână. La rândul său, aspectul clasic, minimalist se va potrivi oricărui stil interior. Un gadget extrem de practic și obligatoriu în fiecare casă. Produsul va înlocui cu succes o zaharnita tradiționala. Dozatorul va fi, de asemenea, mai ușor de utilizat pentru copiii mai mici. Ceaiul sau cafeaua în compania lui vor deveni mult mai plăcute.


Caracteristicile produsului:

  • calitate înaltă a mărcii EH Excellent Houseware,
  • dimensiunile vasului de zahăr: lungime 8,3 cm, lățime 7,5 cm, înălțime 14,5 cm,
  • capacitatea vasului de zahăr este de 200 ml,
  • ușor de curățat, nu necesită îngrijire specială,
  • vasul de zahăr poate fi curățat în mașina de spălat vase,
  • nu ocupă mult spațiu,
  • bolul pentru zahăr este format din sticlă de înaltă calitate și un dozator metalic,
  • pentru păstrarea diferitelor tipuri de zahăr,
  • protecție împotriva scurgerilor și a influențelor externe.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
58663
Capacite
200 ml
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
8,3
Latime (cm)
7,5
Inaltime (cm)
14,5
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel