Forma din silicon, 27 antracit

Forma din silicon, 27 antracit
Forma din silicon, 27 antracit
Forma din silicon, 27 antracit
Forma din silicon, 27 antracit
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Trezește maestrul de copt din tine. Cu un set complet de accesorii necesare, puteți pregăti rapid și ușor chiar și cele mai complexe feluri de mâncare. Îți place să coaci diverse feluri de mâncare și să prepari produse de patiserie, iar cuptorul nu are secrete pentru tine? Dacă da, cu siguranță vei aprecia forma de copt din silicon . Acesta este un plus care nu poate lipsi în nicio bucătărie bine utilată.

Forma de copt din silicon este de neînlocuit pentru prepararea multor delicatese. Această formă mică, rotundă, este perfectă pentru a face prăjituri, pandișpan sau o bază pentru tort. Puteți pregăti comod produse de copt în ea, pe care apoi le puteți separa cu ușurință din forma, fără riscul de a cade.

Dacă sunteți în căutarea unui produs durabil și care să servească în bucătăria dvs. mulți ani, forma de copt din silicon vă va atrage cu siguranță. Acest aditiv este rezistent la deteriorări mecanice și la temperaturi foarte ridicate. Forma de copt are capacitatea și forma optime, datorită cărora prăjiturile vor fi coapte uniform pe toate părțile. Produsul este fabricat din silicon . Forma de copt este flexibilă și poate fi îndepărtată cu ușurință după coacere. De asemenea, merită să acordați atenție aspectului formei de copt, care se distinge prin forma sa modernă .

Caracteristicile produsului:

  • forma de copt din silicon,
  • perfecta pentru a face bezele sau prăjituri,
  • produsul este rezistent la deteriorare și la temperaturi ridicate,
  • accesoriul este din silicon,
  • Forma de copt este flexibilă și poate fi îndepărtată cu ușurință dupa coacerea terminată,
  • produs al mărcii La Cucina.
Producător
Cod produs
58769
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
siliciu
Lungime (cm)
27
Latime (cm)
27
Inaltime (cm)
7
Diametru (cm)
27
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel