Bol pentru fructe, Ø 15 cm, gri, KESPER

  • Bol pentru fructe, gri
Bol pentru fructe, Ø 15 cm, gri, KESPER
Bol pentru fructe, Ø 15 cm, gri, KESPER
Bol pentru fructe, Ø 15 cm, gri, KESPER
Bol pentru fructe, Ø 15 cm, gri, KESPER
54,99 RON
40,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (14,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Bolul de la Kesper este un element al echipamentului de bucătărie care va asigura că fructele vor fi întotdeauna depozitate corect și servite într-un mod eficient. Bolul vă va ajuta să organizați articolele depozitate pe masă sau blatul din bucătărie.

Bol pentru fructe de la Kesper vă permite să vă depozitați corect fructele și să le păstrați proaspete mai mult timp. Forma bolului permite o prezentare unică a fructelor. Deosebit de remarcat este diametrul de 15 centimetri, datorită căruia pot încăpe multe produse în bol.

Bolul Kesper este fabricat din plastic de înaltă calitate, care nu reacționează cu alimentele. Culoarea gri face din fructe un decor al bucătăriei tale. De menționat că dimensiunile produsului sunt 15 x 15 x 7 centimetri. Accesoriul este ideal pentru interioarele decorate în stil modern. Un vas așezat pe un blat sau pe o masă poate fi un decor neobișnuit în bucătărie, iar depozitarea adecvată a alimentelor vă va permite să vă bucurați de prospețime și mai mult timp. Amintiți-vă că vasul nu este destinat a fi utilizat într-un cuptor cu microunde - materialul nu va funcționa la temperaturi peste 60 de grade.

Producător
Cod produs
59096
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
melamină
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
7
Diametru (cm)
15
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel