Lingură pentru paste, mâner de lemn

  • Lingură pentru paste, mâner de lemn
Lingură pentru paste, mâner de lemn
Lingură pentru paste, mâner de lemn
Lingură pentru paste, mâner de lemn
Lingură pentru paste, mâner de lemn
40,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lingură de bucătărie cu mâner confortabil pentru paste

  • Lingura pentru paste, mâner din lemn: Din lemn de fag, lingura pentru paste are 32 cm lungime. Are capat din oțel inoxidabil și vârf de nailon, ideal pentru a scoate tăiței spaghetti.
  • Design confortabil și durabil: Lingura pentru paste este fabricată din lemn de fag de înaltă calitate, ceea ce îi garantează durabilitatea și confortul de utilizare.
  • Capat din oțel inoxidabil: Datorită capatului din oțel inoxidabil, puteți scoate cu ușurință și în siguranță spaghetele din oală, evitând deteriorarea. Oțelul inoxidabil oferă, de asemenea, durabilitate și rezistență la coroziune.
  • Vârf din nailon pentru scurgere: Vârful din nailon al lingurii are crestaturi speciale pe lateral care facilitează scurgerea pastelor. Datorită acestui fapt, nu este nevoie să folosiți o strecurătoare.
  • Lungime universală 32 cm: Lingura pentru paste are o lungime optimă de 32 cm, ceea ce vă permite să o utilizați confortabil atunci când gătiți. Nu este nici prea lung, nici prea scurt, ceea ce îl face ușor de manipulat.
Cod produs
59204
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Inaltime (cm)
32
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel