Lumanare cilindru, 3 bucati, Ø 5 x 7,5 cm

  • Lumânări decorative cilindrice clasice într-un pachet de 3 bucati
Lumanare cilindru, 3 bucati, Ø 5 x 7,5 cm
Lumanare cilindru, 3 bucati, Ø 5 x 7,5 cm
Lumanare cilindru, 3 bucati, Ø 5 x 7,5 cm
Lumanare cilindru, 3 bucati, Ø 5 x 7,5 cm
Lumanare cilindru, 3 bucati, Ø 5 x 7,5 cm
Lumanare cilindru, 3 bucati, Ø 5 x 7,5 cm
Pret bun
38,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumânările decorative cilindrice clasice sunt cel mai bun mod simplu de a crea o atmosferă în interiorul tău. Dacă plănuiești o cină romantică cu soțul tău, o întâlnire cu prietenii sau vrei doar să te relaxezi după o zi lungă de muncă, lumânările decorative vor funcționa excepțional de bine. Atmosfera din cameră este mult mai caldă decat cu lumina normală a lămpilor de uz casnic. Devine intim și romantic. În astfel de circumstanțe, tot ceea ce plănuiești va fi mai special.

Lumânări decorative cilindrice clasice într-un pachet de trei bucati este un produs al mărcii franceze Atmosphera apreciat de mulți. Dimensiunile fiecăreia dintre lumânări sunt aceleași și au 7,5 cm înălțime și 5 cm în diametru , datorită cărora ceara poate arde mult timp și astfel să vă bucurați alaturi de cei ai cei dragi. Prin urmare, cel mai bine este să obțineți cât mai multe dintre ele posibil - la fel sau complet diferite, după cum preferați.

Serile de vară pe balcoane și terase pot fi și mai plăcute dacă ai grijă de iluminatul potrivit. Va funcționa ceva mai bine în acest caz decât lumânările decorative? Necesitatea de a uita de regulile de siguranță și de protecție împotriva vântului, pentru ca lumânările să poată arde cât mai mult.

Caracteristicile produsului:

  • lumânări decorative clasice cilindrice într-un pachet de trei bucati,
  • un decor perfect pentru un interior și balcon,
  • un brevet pentru o atmosferă unică de seară,
  • produs din colecția brandului francez Atmosphera,
  • excelent pentru cadou,
  • lumină plăcută.


Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
59228
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceară
Inaltime (cm)
7.5
Diametru (cm)
5
Timp de ardere
17 h
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel