Filtru de schimb pentru pompa de piscina, tip A, INTEX

  • Cartuș filtrant pentru apa piscinei
Filtru de schimb pentru pompa de piscina, tip A, INTEX
Filtru de schimb pentru pompa de piscina, tip A, INTEX
Filtru de schimb pentru pompa de piscina, tip A, INTEX
Filtru de schimb pentru pompa de piscina, tip A, INTEX
Pret bun
54,99 RON
30,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 44% (24,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Filtru de înlocuire pentru pompa de piscină, tip A, INTEX. Piscina din curte este locul perfect pentru a vă răcori în lunile fierbinți de vară. Pentru a vă bucura pe deplin de proprietățile sale răcoritoare, este necesar să asigurați curățenia și igiena corespunzătoare a apei care o umple. O investiție într-un filtru purificator de bună calitate va permite întregii familii să se distreze toată vara.

Filtrul INTEX de tip A este fabricat din materiale de înaltă calitate, datorită cărora se caracterizează prin eficiență ridicată și funcționare eficientă . Împiedică înmulțirea bacteriilor dăunătoare și creșterea algelor, ceea ce asigură o puritate ridicată și transparență a apei din piscină. Cartușul filtrant pentru pompa de piscină vă permite, de asemenea, să îndepărtați impuritățile mecanice precum nisipul, frunzele și alte elemente mici care încep să se acumuleze în piscină în timp.

Cartușul filtrant trebuie clătit periodic sub jet de apă. În acest fel, puteți îndepărta eficient murdăria acumulată pe suprafața acesteia și puteți prelungi durata de viață a filtrului. Filtrul poate fi utilizat cu pompe INTEX de diferite capacități și este cel mai potrivit pentru piscinele mici și mijlocii.

Caracteristicile produsului:

  • filtru de schimb pentru pompa piscinei,
  • potrivit pentru pompele marca INTEX,
  • tip A element de filtru
  • dimensiuni produs: diametru 10 cm, înălțime 20 cm,
  • eficiență ridicată și eficacitate a filtrării apei,
  • potrivit pentru piscine mici și mijlocii,
  • previne eficient înmulțirea bacteriilor și algelor.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
59322
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Diametru (cm)
10
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel