Raft telescopic, Gri, WENKO

Raft telescopic, Gri, WENKO
Raft telescopic, Gri, WENKO
Raft telescopic, Gri, WENKO
Raft telescopic, Gri, WENKO
Raft telescopic, Gri, WENKO
Raft telescopic, Gri, WENKO
Raft telescopic, Gri, WENKO
Raft telescopic, Gri, WENKO
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Iarna nu a venit încă și ai rămas fără spațiu pentru jachete? Este timpul să facem ceva în privința asta! Alege raftul telescopic de hol pentru a crea un spațiu confortabil în care să-ți agăți hainele. Acest supliment se va asigura că totul este la locul potrivit.

Raftul de hol are forma unui cuier telescopic alungit cu cinci traverse. Este un accesoriu practic care nu poate lipsi din casa oamenilor care pretuiesc ordinea si organizarea eficienta. Acest articol a fost realizat cu atenție la detalii, folosind materiale de înaltă calitate. De remarcat mai ales este forma și modul în care este realizat. Este fabricat din aluminiu , care, are ca rezultat forma sa unică. Datorită designului său din aluminiu, raftul se va potrivi cu interioare în diverse stiluri contemporane.

Acest accesoriu va funcționa mai ales în hol sau în dressing. Instaleaza-l intr-un dulap glisant sau intre rafturi pentru a rezolva problema lipsei de spatiu pentru haine. Marele avantaj este posibilitatea oricărei ajustări, astfel încât să îl poți ajusta cu ușurință la spațiul din garderobă. Puteți folosi acest articol ca suport de pantofi sau cuier.

Caracteristicile produsului:

  • raft telescopic,
  • sub formă de cuier cu cinci traverse,
  • reglabil,
  • realizat din aluminiu,
  • are un aspect modern,
  • va funcționa în hol sau în dressing,
  • un produs al mărcii WENKO.
Producător
Cod produs
59697
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
aluminiu
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
70-120
Inaltime (cm)
3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel