Parasolar fereastră 94 x 114 cm

Parasolar fereastră 94 x 114 cm
Parasolar fereastră 94 x 114 cm
Parasolar fereastră 94 x 114 cm
Parasolar fereastră 94 x 114 cm
Parasolar fereastră 94 x 114 cm
Parasolar fereastră 94 x 114 cm
Parasolar fereastră 94 x 114 cm
Parasolar fereastră 94 x 114 cm
109,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Chiar dacă iubești soarele, uneori te poți sătura de el. Intindeti parasolarul pentru fereastra de la Wenko și aveți control total asupra cantității de lumină care pătrunde în interiorul dvs. Este o modalitate excelentă de a avea grijă de confortul membrilor casei, al animalelor de companie care sunt lăsate singure acasă și al plantelor pentru carora prea multă lumină solară poate fi mortală.

Parasolarul Wenko este alternativa perfectă la jaluzele sau umbrele . Este o soluție ideală pentru studenți și persoanele care se deplasează frecvent. Nu aveți nevoie de cuie sau de un burghiu pentru a-l instala. Instalarea este o joacă de copii. Produsul este echipat cu ventuze practice pe care le puteți monta cu ușurință direct pe geam.

Cu toate acestea, produsul se va dovedi nu numai în zilele calde de vară, ci și iarna. În lunile mai reci, va servi drept izolație suplimentară. Alegeți dimensiunea perfectă și bucurați-vă de un interior plăcut răcoros, luminat corespunzător de soare.

Caracteristici ale produsului:

  • parasolar,
  • alternativă la rulourile și jaluzelele, umbră moderată,
  • din poliester rezistent,
  • instalare ușoară fără găurire: ventuze convenabile care pot fi plasate pe fereastră,
  • reutilizabil,
  • un produs Wenko.
Producător
Cod produs
59880
Culoarea dominantă
bleumarin
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
94
Latime (cm)
114
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel