Bancă de bambus cu rafturi, 90 x 27 x 45 cm, KESPER

Bancă de bambus cu rafturi, 90 x 27 x 45 cm, KESPER
Bancă de bambus cu rafturi, 90 x 27 x 45 cm, KESPER
Bancă de bambus cu rafturi, 90 x 27 x 45 cm, KESPER
Bancă de bambus cu rafturi, 90 x 27 x 45 cm, KESPER
379,99 RON
329,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Bancă de bambus cu rafturi, 90 x 27 x 45 cm, KESPER este o soluție care va funcționa în fiecare apartament. De asemenea, își va găsi locul într-un spațiu mic din hol, care necesită soluții unice. De aceea, în sortimentul magazinului nostru veți găsi mobilier practic pentru hol care va servi în același timp ca dulap pentru pantofi și scaun. Datorită acestui fapt, puteți ascunde colecția de încălțăminte pentru întreaga familie și, în plus, dulapul va oferi un loc în care să vă așezați în mod convenabil și în siguranță.

Banca din bambus cu rafturi este un design practic și elegant de la marca dovedită Kesper. Dulapul este compact și nu va ocupa mult spațiu în hol. Dimensiunile produsului sunt: ​​ 90 cm lungime x 27 cm lățime x 45 cm înălțime . Dulapul pentru pantofi prezentat pentru hol este fabricat din lemn natural de bambus - un material care se distinge prin durabilitatea și rezistența la deteriorare și umiditate .

Poate fi folosit și ca raft suplimentar sau spațiu de depozitare . Sub scaun există trei rafturi pentru încălțăminte. Spațiul deschis vă permite să localizați rapid perechea necesară de pantofi și, în plus, datorită fluxului liber de aer, pantofii se pot usca de umezeală.

Caracteristicile produsului:

  • bancă din bambus cu rafturi,
  • dimensiuni compacte: lungime 90 cm x lățime 27 cm x înălțime 45 cm,
  • dulapul pentru pantofi pentru hol este din lemn natural de bambus,
  • culori universale: culoare lemn natural,
  • într-un stil minimalist, scandinav,
  • există trei rafturi sub scaun,
  • proiectate de binecunoscutul brand Kesper.

Producător
Cod produs
60037
certificat
FSC
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
90
Latime (cm)
27
Inaltime (cm)
45
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel