Covor din iută ajurat, 120 x 70 cm

Covor din iută ajurat, 120 x 70 cm
Covor din iută ajurat, 120 x 70 cm
Covor din iută ajurat, 120 x 70 cm
Covor din iută ajurat, 120 x 70 cm
Covor din iută ajurat, 120 x 70 cm
Covor din iută ajurat, 120 x 70 cm
599,99 RON
229,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 62% (370,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Schimbați interiorul apartamentului dvs. cu un covor de iută ajurat neobișnuit. Amintiți-vă că sunt o modalitate bună și simplă de a încălzi vizual amenajarea din apartament, precum și de a ne proteja picioarele de podeaua rece.

Covorul prezentat este din iuta. Marele avantaj al acestui material este lejeritatea și nuanța caldă, naturală, care va fi apreciată de persoanele care prețuiesc atât accesoriile stilate, cât și cele practice. Un avantaj incontestabil al covorului este materialul de origine naturală din care a fost țesut ! Acesta este un factor important care trebuie luat în considerare atunci când alegeți un covor - produsul îi va mulțumi în special pe cei care apreciază accesoriile realizate din materiale mai ecologice. Atunci când este nevoie, covorul prezentat poate fi curățat cu ușurință. Produsul poate fi scuturat sau aspirat.

Covorul din iută ajurat este un accesoriu indispensabil care nu poate lipsi într-un apartament elegant. Alegându-l, poți fi sigur că interiorul va deveni mai confortabil și mai prietenos cu picioarele tale.

Caracteristicile produsului:

  • covor ajurat din iută,
  • din iuta,
  • rezistent și ușor,
  • se caracterizează printr-o formă unică și material de origine naturală ,
  • produs ușor de curățat,
  • o alegere excelentă pentru un interior modern,
  • un produs al cunoscutului brand Atmosphera .

Producător
Cod produs
60640
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
iută
Lungime (cm)
170
Latime (cm)
120
Inaltime (cm)
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel