Raft metalic, 2 niveluri, inaltime 30 cm

Raft metalic, 2 niveluri, inaltime 30 cm
Raft metalic, 2 niveluri, inaltime 30 cm
Raft metalic, 2 niveluri, inaltime 30 cm
Raft metalic, 2 niveluri, inaltime 30 cm
189,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 53% (100,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Raft metalic, 2 niveluri, inaltime 30 cm - O solutie functionala pentru depozitare si expunere Manopera de inalta calitate: raftul este realizat din metal durabil, asigurand durabilitate si stabilitate Două niveluri: Constă din două niveluri - coș superior de 22 x 18,5 cm și coș inferior de 27 x 18,2 cm, oferind o varietate de opțiuni de depozitare Utilizare universală: Perfect pentru depozitarea și afișarea diferitelor tipuri de articole, cum ar fi fructe, legume, decorațiuni sau produse cosmetice Mâner convenabil în partea de sus: raftul este echipat cu un mâner practic în partea de sus, care vă permite să il agatati sau să transportați produsul într-un mod convenabil Design modern: designul simplu, dar elegant al raftului metalic se potrivește în diverse interioare și le conferă un farmec industrial
Cod produs
61427
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
27
Latime (cm)
27
Inaltime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel