Suport sticle HEXA, 6 compartimente

Suport sticle HEXA, 6 compartimente
109,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Suportul pentru sticle HEXA , echipat cu 6 compartimente , este un accesoriu practic datorită căruia te vei ocupa de păstrarea estetică și în siguranță a vinurilor și băuturilor alcoolice preferate. . Designul editorial al raftului vă va economisi spațiu în bucătărie. Suportul pentru sticle Atmosphera este fabricat din metal de înaltă calitate , ceea ce îl face extrem de stabil.

În plus, fiecare compartiment are un raft care stabilizează vinurile pe care le conține și protejează sticlele de spargere. Deosebit de remarcat este designul original al accesoriului. Șase compartimente interconectate, cu o secțiune transversală hexagonală, creează o formă modernă de „fagure”. Suportul pentru sticle HEXA nu este doar o soluție practică pentru bucătărie. Este, de asemenea, un accesoriu decorativ interesant. Va arăta deosebit de bine în camerele moderne sau în stil mansardă .


Descrierea produsului:

  • Suport pentru sticle HEXA,
  • suport elegant cu 6 compartimente,
  • de neînlocuit în bucătăria oricărui iubitor de vin,
  • perfect pentru păstrarea vinurilor și a altor băuturi spirtoase,
  • raftul economisește mult spațiu,
  • structura metalica garanteaza stabilitatea accesoriului,
  • dimensiuni: lungime 26 cm, latime 15 cm, inaltime 29,5 cm,
  • produs Atmosphera original.
Producător
Cod produs
61503
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
26
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
29,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel