Lampa de tavan loft ZELLY, 30 cm

Lampa de tavan loft ZELLY, 30 cm
Lampa de tavan loft ZELLY, 30 cm
Lampa de tavan loft ZELLY, 30 cm
Lampa de tavan loft ZELLY, 30 cm
Lampa de tavan loft ZELLY, 30 cm
Lampa de tavan loft ZELLY, 30 cm
Lampa de tavan loft ZELLY, 30 cm
Lampa de tavan loft ZELLY, 30 cm
129,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampă in stilul loft moale cu abajur metalic din împletitura din plasa

  • Un abajur mic sub formă de reflector: o lampă suspendabila cu o lungime de 90 cm și o dimensiune a lămpii de Ø 30 cm nu va funcționa ca sursă principală de lumină în camera de zi. Cu toate acestea, este iluminarea laterală perfectă pe care o puteți plasa deasupra comodei.
  • Difuzie subtilă a luminii: abajurul țesut creează un efect unic. Fluxul de lumină este blând și nu încordează ochii.
  • Lampa perfectă pentru camere mici sau deasupra insulei din bucătărie: agățați-o acolo unde doriți, pentru a crea o atmosferă confortabilă. Cablul de 90 cm lungime va fi perfect deasupra insulei de bucătărie.
  • Captură metalică: vă permite să ascundeți cablurile încurcate pe tavan și să ascundeți firele. În interior va fi ordine și armonie.
  • Abajur din metal: este ușor de întreținut și durabil. Îndepărtați din când în când praful și murdăria cu un prosop de hârtie umed.

Lampa de tavan ZELLY in stilul loft va arunca puțin mai multă lumină în locurile care au nevoie de iluminare. Forma și culorile sale se potrivesc perfect în stilul industrial. Este o alternativa perfecta la abajururile grele inspirate din spatiile post-industriale. Vă rugăm să rețineți că numai lampa este inclusă în pachet. Becul se vande separat. Alege unul dintre becurile noastre decorative sau opteaza pentru un model clasic cu o putere de max. 40W și soclu E27. În opinia noastră, lampa va arăta deosebit în combinație cu lemn brut și elemente din sticlă și metal.

Producător
Cod produs
61849
Putere (W)
max. 40 W
Tip soclu
E27
Lungime cablu
80cm
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
22,5
Diametru (cm)
30
Sursa de putere
la retea
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel