Sfesnic cu 3 brate, din aluminiu

Sfesnic cu 3 brate, din aluminiu
Sfesnic cu 3 brate, din aluminiu
Sfesnic cu 3 brate, din aluminiu
Sfesnic cu 3 brate, din aluminiu
Bestsellerul nostru
89,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sfeșnicul cu 3 brațe, suport de lumânare din aluminiude la marca excelentă Atmosphera se remarcă prin designul său atemporal. Sfeșnicul va fi un decor indispensabil al mesei tale din sufragerie sau din bucătărie și, datorită dimensiunilor sale reduse, nu va interfera la servirea mâncărurilor. Va fi perfect pentru petreceri speciale de familie și evenimente intime cu cei mai apropiați prieteni. O masă bine așezată în strălucirea lumânărilor magice va face ca fiecare dintre oaspeții tăi să se simtă excepțional de frumos și vei câștiga reputația de gazdă perfectă.

Lumina din casă joacă un rol extrem de important, nu numai că ne oferă condițiile potrivite pentru a vedea, dar creează și o atmosferă unică, magică în cameră. Lumina lumânărilor vă va încălzi interiorul și îl va face mai confortabil. Asigurați-vă că casa dvs. emană cu un adevărat caracter familial și că fiecare membru al gospodăriei se simte confortabil în ea.

Un sfeșnic clasic și elegant se va potrivi perfect în interiorul tău, indiferent dacă este decorat mai mult sau mai puțin tradițional. Va adăuga rafinament și stilul casei tale și va aduce un plus de șic. Sfeșnicul va arăta frumos în combinație cu flori proaspete și cu siguranță va încânta fiecare oaspete!

Caracteristicile produsului:

  • Sfeșnic cu 3 brațe,
  • design minunat, clasic,
  • aspect atemporal,
  • un decor grozav pentru o masă festivă,
  • ideal pentru petreceri și întruniri de familie,
  • va adăuga un plus de magie apartamentului tău,
  • produs de lux,
  • un produs al excelentului brand Atmosphera.
Producător
Cod produs
62002
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
aluminiu
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
26
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel