Raft de perete pentru sticle si pahare de vin, bambus

  • Raft pentru vin din bambus
Raft de perete pentru sticle si pahare de vin, bambus
Raft de perete pentru sticle si pahare de vin, bambus
Raft de perete pentru sticle si pahare de vin, bambus
Raft de perete pentru sticle si pahare de vin, bambus
Raft de perete pentru sticle si pahare de vin, bambus
Raft de perete pentru sticle si pahare de vin, bambus
219,99 RON
189,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rafturile pentru vin oferă condiții optime de depozitare pentru sticlele de vin. Acestea sunt decoratiuni functionale care pot da interiorului o impresie de lux si rafinament. Ele afișează frumos colecția noastră și, în același timp, asigură siguranța acesteia. Acestea sunt articole obligatorii în apartamentul fiecărui fan al acestei băuturi rafinate. Ce să facem pentru a avea grijă de colecția noastră de vinuri în cel mai bun mod posibil? Ar trebui să avem grijă mai ales de depozitarea corespunzătoare, de preferință într-un loc umbrit, în poziție orizontală și la o temperatură constantă. Standul prezentat vă va ajuta fără îndoială în această sarcină.

Raftul de perete pentru sticle și pahare de vin este realizat din lemn natural de bambus . Materialul folosit și forma caracteristică a structurii fac acest articol stabil și durabil, iar sticlele depozitate în el se află în siguranță - ceea ce reduce la minimum riscul de spargere accidentală. Standul are spațiu pentru patru sticle de vin și un suport pentru cinci pahare .

Produs în culoarea bambusului natural . Raftul de perete pentru sticle și pahare de vin se caracterizează printr-un design interesant, care în forma sa se referă la stilul scandinav. Forma sa optimă permite depozitarea funcțională a sticlelor într-o zonă relativ mică. Datorită acestui accesoriu, îți poți depozita vinul în mod corespunzător: în poziție orizontală, dopurile nu se usucă.

Caracteristicile produsului:

  • raft de perete pentru sticle și pahare de vin,
  • produs din lemn de bambus natural,
  • din lemn de bambus natural,
  • < li > raftul vă va permite să depozitați corect vinul,
  • are un design interesant,
  • un adaos perfect în stilul scandinav,
  • datorită acestuia puteți depozita vinul funcțional,
  • suplimentul are o structură stabilă și durabilă,
  • un produs al mărcii 5five Simply Smart.


Cod produs
62329
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
54
Latime (cm)
27
Inaltime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel