TIMER DE BUCATARIE 70X55X10 MM., ARGINTIU

  • Timer electronic de bucătărie argintiu
TIMER DE BUCATARIE 70X55X10 MM., ARGINTIU
Pret bun
49,99 RON
26,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 46% (23,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Timer electronic de bucătărie este un dispozitiv util și necesar în fiecare bucătărie. Va fi apreciat de cei cărora li s-a întâmplat să gătească prea mult orezul, să ardă aluatul sau să fierba ouăle moi tari. Cronometrul de înaltă calitate este o propunere a mărcii EH Excellent Houseware , care știe totul despre accesoriile pentru casă.

Acest cronometru mic ( 5,5 cm lungime x 1 cm lățime x 7 cm înălțime ) pe care îl puteți lua oriunde cu dvs. După setarea orei, il poți pune în buzunar și nu-ți face griji că vei uita să închizi cuptorul. Alarma temporizatorului va suna la momentul potrivit. De asemenea, puteți verifica ora aruncând o privire pe afișajul electronic.

Un cronometru de bucătărie realizat cu grijă are funcția de a seta ora la secundă. Este foarte precis. Carcasa din plastic de culoarea argintie face ca dispozitivul să fie discret. Datorită acestui lucru, nu va deranja amenajarea bucătăriei. Când nu este folosit, se potrivește cu ușurință într-un dulap mic.

Temporizatorul electronic de bucătărie funcționează cu baterie . În plus, este foarte ușor de utilizat. Are un buton de pornire/oprire cu ajutorul căruia îl puteți porni și opri cu ușurință. Vă garantăm confortul la gătit.

Caracteristicile produsului:

  • timer de înaltă calitate de la EH Excellent Houseware,
  • dimensiune la îndemână, vă permite să luați cronometrul cu dvs.: 5,5 cm lungime x 1 cm lățime x 7 cm înălțime
  • produsul are un afișaj electronic și o alarmă,
  • cronometrare foarte precisa,
  • alimentat cu baterie și ușor de utilizat
  • butonul de pornire/oprire.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
62595
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
5,5
Latime (cm)
1
Inaltime (cm)
7
Baterii
inclusa
Sursa de putere
baterii
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel