Strecurătoare pliabilă, Ø 23 cm

  • Strecurătoare pliabila practica care va ajuta la gatirea de zi cu zi
Strecurătoare pliabilă, Ø 23 cm
Strecurătoare pliabilă, Ø 23 cm
Strecurătoare pliabilă, Ø 23 cm
Strecurătoare pliabilă, Ø 23 cm
Strecurătoare pliabilă, Ø 23 cm
Strecurătoare pliabilă, Ø 23 cm
Pret bun
54,99 RON
28,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 47% (26,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Strecurătoare sau sită - diferitele denumiri se referă la același accesoriu, care este unul dintre acele articole care sunt utile zi de zi în fiecare bucătărie. Perfecta pentru strecurare și scurgere. Este de neinlocuit atunci cand trebuie sa scurgi apa din paste sau sa speli fructele. Strecurătoarea prezentată este un produs al renumitei mărci EH Excellent Houseware , cunoscută de ex. din articole și ustensile de bucătărie de înaltă calitate.

Ceea ce deosebește această sită de produsele similare este posibilitatea de a o plia, datorită căreia ocupă puțin spațiu și poate fi depozitată convenabil într-un dulap sau sertar. Strecurătoarea este fabricata din plastic sigur. Un avantaj suplimentar al produsului este un mâner practic care o face mai ușor de ținut și o gaură profilată pentru un cârlig. Prin urmare, sita pliată poate fi agatata, de exemplu, pe un uscător pentru a se usuca sau pe un cuier lângă aragaz.

Strecurătoarea este din mai multe segmente mobile - doar strângeți-le pentru a plia sita și împingeți pentru a o desface din nou. Scurgeți chiar și lucrurile mici, cum ar fi fructe mici, tăiței subțiri. Datorită fundului profilat, puteți pune strecurătoarea în chiuvetă - nu se va răsturna, iar lichidul va curge liber prin ea, fără a se aduna pe fund.

Caracteristicile produsului:

  • strecurătoare pliabilă modernă,
  • este realizată din plastic,
  • după pliere poate fi ascunsă într-un dulap sau sertar,
  • strecurătoare bleumarin.

    Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
62746
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
3,5
Inaltime (cm)
39
formă
rundă
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
,
se pot spala la masina de spalat vase
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel