Suport pentru saci de gunoi 60 L, capac gri

Suport pentru saci de gunoi 60 L, capac gri
Pret bun
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

utilul suport pentru sac de gunoi este perfect pentru deșeuri pe terasă, grădină sau garaj. Un gadget practic: coșul de gunoi are un capac comod, care nu numai că ascunde discret conținutul, dar garantează și curățenia și igiena în cameră sau în dulap.

Coșul are dimensiuni optime: lungime 30 cm x lățime 32,5 cm x înălțime 70 cm și o capacitate de 60 litri , datorită căruia se va potrivi chiar în exterior sau în încăperile utilitare. În plus, va funcționa excelent și în alte încăperi: subsol sau locuri publice. Designul minimalist vă permite să creați o soluție perfectă în cameră. Cel mai simplu design și culoarea discretă creează o combinație excepțional de utilă. Capacul care se închide ține insectele departe și blochează mirosurile neplăcute.

Calitatea înaltă a produsului este garantată de producție dovedită și de utilizarea de materiale durabile. Din grija pentru mediul natural și dezvoltarea durabilă, produsele noastre se caracterizează prin longevitate datorită utilizării materialelor de cea mai înaltă calitate. De aceea produsele noastre pot fi savurate mult timp.

Caracteristicile produsului:

  • suport pentru saci de gunoi,
  • dimensiunile produsului: lungime 30 cm x lățime 32,5 cm x înălțime 70 cm,
  • capacitatea coșului este de 60 de litri,
  • realizat din oțel inoxidabil și plastic de înaltă calitate
  • ușor de curățat și întreținut,
  • coș de gunoi de la marca recomandată ProGarden.


Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
62797
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
32,5
Inaltime (cm)
70
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel