Filtru de schimb pentru pompa de piscină, tip B, INTEX

  • Cartuș filtru pentru piscină
Filtru de schimb pentru pompa de piscină, tip B, INTEX
94,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 42% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Filtru de schimb pentru pompa de piscină, tip B, INTEX. Piscina de acasă este locul perfect pentru a se răcori în lunile fierbinți de vară. Pentru a vă bucura pe deplin de proprietățile sale răcoritoare, este necesar să asigurați curățenia și igiena corespunzătoare a apei. O investiție într-un purificator de înaltă calitate va permite întregii familii să se distreze toată vara.

Filtrul INTEX tip B se distinge printr-un cartuș de filtrare cu hârtie mai groasă, mai grea și cu mai multe pliuri, datorită căreia este caracterizat de eficiență ridicată și funcționare eficientă . Previne multiplicarea bacteriilor dăunătoare și creșterea algelor, ceea ce asigură o puritate ridicată și transparență a apei din piscină. Cartușul de filtrare pentru pompa piscinei elimină, de asemenea, impuritățile mecanice, cum ar fi nisipul, frunzele și alte elemente mici care încep să se acumuleze în piscină în timp.

Cartușul de filtrare trebuie clătit din când în când sub apă curentă. În acest fel, puteți elimina în mod eficient murdăria colectată pe suprafața sa și prelungi durata de viață a filtrului. În cazul în care filtrul este încă destul de murdar, înlocuiți . Filtrul poate fi utilizat cu pompe INTEX de diferite capacități și este cel mai potrivit pentru piscinele mici și mijlocii.

Caracteristicile produsului:

  • filtru de înlocuire pentru pompa de piscină,
  • potrivit pentru pompele marca INTEX,
  • dimensiunile produsului: diametru 15 cm, înălțime 27 cm,
  • eficiența ridicata ale filtrării apei,
  • potrivit pentru piscinele mici și mijlocii,
  • previne în mod eficient multiplicarea bacteriilor și a algelor.
Producător
Cod produs
63121
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Diametru (cm)
15
Inaltime (cm)
27
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel