Decoratiune metalica de perete TIM

Decoratiune metalica de perete TIM
Decoratiune metalica de perete TIM
Decoratiune metalica de perete TIM
Decoratiune metalica de perete TIM
619,99 RON
369,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 40% (250,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Respectatul brand Atmosphera prezintă cea mai recentă colecție de decorațiuni de perete, inclusiv decorațiuni de pereți din metal elegant . O poți agăța cu ușurință pe peretele din hol, sufragerie sau birou, astfel încât să poți schimba interiorul casei tale în cel mai scurt timp. Oferă apartamentului un caracter confortabil, familiar datorită utilizării decorațiunilor de perete în culori puternice, care vor fi perfecte atât pentru pereții albi, cât și pentru cei colorați.

Nu există nimic mai rău decât pereții goi în camera dvs. de zi, pentru a preveni acest lucru, agățați un decor metalic de perete fenomenal de la Atmospher. Decorul constă din mai multe cercuri suprapuse, culoarea dominantă este aurie, datorită căreia atrage atenția chiar de la intrarea în cameră. Dacă o combinați suplimentar cu alte elemente într-un stil similar, veți obtine un decor unic de perete.

Decorul metalic are un caracter original, făcându-l perfect pentru interioare în acest stil. Dacă îți place natura și vrei să ai măcar puțin din ea acasă, cu siguranță acest produs este perfect. Un ornament în culori auriu și negru va fi, de asemenea, perfect pentru stilurile subtile glamour.

Caracteristicile produsului:

  • un decor metalic de perete într-un stil original,
  • un decor elegant de perete cu un caracter natural,
  • un cadru metalic în culori auriu și negru,
  • arată grozav atât pe pereții albi, cât și pe cei colorați,
  • îl poți agăța cu ușurință pe peretele din hol sau din camera de zi,
  • este perfect ,
  • < li> produs al mărcii de top Atmosphera.

Producător
Cod produs
63792
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
metal
Lungime (cm)
143
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
59
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel