Covor rotund POMPOMPARTY, Ø 90 cm

Covor rotund POMPOMPARTY, Ø 90 cm
Covor rotund POMPOMPARTY, Ø 90 cm
Covor rotund POMPOMPARTY, Ø 90 cm
Covor rotund POMPOMPARTY, Ø 90 cm
Covor rotund POMPOMPARTY, Ø 90 cm
Covor rotund POMPOMPARTY, Ø 90 cm
Covor rotund POMPOMPARTY, Ø 90 cm
Covor rotund POMPOMPARTY, Ø 90 cm
189,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 42% (80,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Găsirea covorului potrivit pentru un dormitor pentru copii este o adevărată provocare. Covorul ar trebui să sporească funcționalitatea și confortul interiorului, precum și să ofere o protecție adecvată împotriva frigului podelei. Este, de asemenea, un element important al aranjamentului. Covorul poate deveni un factor determinant al direcției în care aranjam camera sau elementul ei discret. Cel mai important, însă, trebuie să îndeplinească cerințele copiilor noștri. Covorul rotund cu pompoane POMPOMPARTY este la îndemână. Acest covor neobișnuit va face imediat camera unui copil mai confortabilă.

Covorul poate fi folosit in diverse moduri, in functie de necesitate. Cel mai bine este situat în centrul camerei, unde va deveni un spațiu grozav pentru joacă, precum și elementul principal de decor. Copiii care stau pe el îl vor aprecia în mod deosebit! Produsul prezentat este confectionat din poliester cald, placut la atingere . Aspectul său intrigant este marele său avantaj. Covorul are forma unui cerc și este decorat de-a lungul perimetrului cu pompoane colorate . Designul neconventional, precum si pompoanele universale albe si colorate vor face ca acest covor sa incante atat adultii cat si copiii.

Covorul va fi apreciat în special de copiii care îl vor folosi în fiecare zi.

Caracteristicile produsului:

  • POMPOMPARTY covor rotund cu pompoane,
  • va funcționa bine în centrul camerei,
  • este un spațiu grozav pentru a te juca,
  • este cald și plăcut la atingere,
  • are forma unui cerc,
  • va încânta atât adulții, cât și copiii,
  • un produs Douceur d'intérieur.


Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
64078
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
90
Latime (cm)
90
Diametru (cm)
90
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel