Covoras pentru brad SLEIGHT, 120 cm

Covoras pentru brad SLEIGHT, 120 cm
Covoras pentru brad SLEIGHT, 120 cm
Covoras pentru brad SLEIGHT, 120 cm
Covoras pentru brad SLEIGHT, 120 cm
74,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covorasul de Crăciun SKIRT KNITTED este un accesoriu fermecător și practic care, fără îndoială, se va dovedi util în perioada Crăciunului. Datorită acestuia, podeaua nu va fi zgâriată de suport pentru brad. Indiferent dacă locuința ta are un copac artificial sau viu, covorasul se va descurca bine în ambele cazuri, va colecta ace care cad și va proteja panourile sau gresia de murdărie. Plăcut la vedere, stilul Crăciunului va adăuga o atmosferă confortabilă la interior și va diversifica interiorul, în timp ce cadourile aflate pe el vor adăuga un efect și mai magic.

Covorasul este realizat din poliester , astfel încât poate fi spălat fără să vă faceți griji cu privire la pierderea culorilor și întinderea materialului. Datorită suprafeței mari, poate fi folosit cu ușurință și pentru stuporturi mari sau recipiente pentru un brad , iar motivul de Crăciun se va armoniza perfect cu decorațiunile de Crăciun, motiv pentru care este o alegere excelentă pentru orice interior.

Diametrul covorasului este de 120 cm iar înălțimea este de 2 cm. Este un produs care se remarcă prin caracter practic, atractivitate, dar și durabilitate, putând fi folosit chiar și mulți ani.

Caracteristicile produsului:

  • Covoras de Crăciun,
  • decorațiune interioara atractiva,
  • manoperă solidă a covorasului a fost realizată din poliester,
  • dimensiuni: 120 cm,
  • oferă o atmosferă confortabilă și previne murdărirea podelei.
Cod produs
64269
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
pâslă
Lungime (cm)
62
Inaltime (cm)
2
Diametru (cm)
120
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel