Suport pentru flori metalic GLAM, inaltime 36,8 cm

Suport pentru flori metalic GLAM, inaltime 36,8 cm
149,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Trăiască verdele! Te-ai săturat de monotonia decorativă? Să ne creăm propria junglă în sufragerie. La urma urmei, florile și alte plante în ghivece sunt accesorii care combină câteva caracteristici cheie: arată frumos, ne simțim mai bine în împrejurimile lor și dau interiorului o impresie de confort. La fel de important ca și alegerea plantelor potrivite este și modul în care le prezentăm - așa cum nu există fum fără foc, nu vă puteți imagina o plantă fără un ghiveci elegant, dar încăpător și practic. Și puține produse pot face față acestei sarcini, precum și suport de flori metalic prezentat!

Acesta este un accesoriu care va atrage în special iubitorii stilului glamour, datorită suprafeței minunate, netede, a ghiveciului montat pe un suport simplu. Suportul va fi perfect mai ales pentru decorarea unui dormitor și a unui living. Cel mai bine este să-l așezi lângă fereastră sau în colțul camerei. Suportul este realizat din metal.

Acest produs va fi o alegere bună pentru plantele de interior, cum ar fi, de exemplu, monstera, florile înaripate sau dracaena. Datorită acestui fapt, acest suport se va dovedi a fi de neînlocuit atunci când se creează aranjamente neobișnuite și interesante de plante. La urma urmei, suportul de flori metalic prezentat este un element decorativ care nu poate lipsi din casa unui iubitor de plante!

Caracteristicile produsului:

  • Suport de flori,
  • stilat, încăpător și practic în același timp,
  • perfect ca element al stilului glamour al interiorului, < /li>
  • perfect pentru decorarea unui dormitor și a unui living,
  • un produs din metal,
  • va sublinia farmecul plantelor de casă,
  • un produs al mărcii bine-cunoscute și respectate EH Excellent Houseware.
Cod produs
64709
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
45
Diametru (cm)
27,9
Mod de folosire
Interior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel