Calendar Advent CASE, 70 x 60 cm

Calendar Advent CASE, 70 x 60 cm
Calendar Advent CASE, 70 x 60 cm
Calendar Advent CASE, 70 x 60 cm
Calendar Advent CASE, 70 x 60 cm
189,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 26% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Calendarul de Advent CASE, 70 x 60 cm este o modalitate excelentă de a pregăti membrii gospodăriei și interiorul pentru perioada specială a Crăciunului. Fabricat din pâslă, cu 24 de cutiute care sunt ascunzișuri perfecte pentru mici cadouri sau citate pe care le poți împărtăși cu cei dragi .

Lasă-l într-un loc vizibil în living și fă ca fiecare zi înainte de Crăciun să devina o experiență minunată. Deschiderea cutiutelor individuale împreună este un moment minunat pentru a vorbi, a ne gândi cum vrem să petrecem Crăciunul și ce este cel mai important.

Acest decor neobișnuit este format din cutiute cu numere de la 1 la 24 . Elementele fermecătoare sunt așezate pe sfori rustice, care sunt apoi atașate de un băț din lemn. Datorită acestui fapt, structura este ușor de agățat pe perete și eficientă și, de asemenea, introduce o notă idilica. Dimensiunile calendarului când este desfășurat sunt de 60 x 70 cm (lungime x înălțime). Finisajul proiectului și detaliile frumoase garantează că produsul va atrage atât membrii gospodăriei mai tineri, cât și puțin mai vârstnici.

Caracteristicile produsului:

  • Calendarul advent,
  • Aranjament simplu, dar eficient, care vă permite să sărbătoriți timpul înainte de Crăciun,
  • Produsul constă din cutiute drăguțe cu numere de la 1 la 24, șiruri și un băț din lemn,
  • Dimensiuni: 60 x 70 cm (lungime x înălțime),
  • Decor în stil scandinav,
  • Culori discrete și detalii fermecătoare,
  • O idee grozavă pentru un cadou înainte de Crăciun,
  • O modalitate de a face din fiecare zi o experiență minunată,
  • Din pâslă,
  • Montare simplă pe perete,
Cod produs
64772
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
pâslă
Lungime (cm)
18
Inaltime (cm)
27
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Calendare Advent pentru anul 2022

Calendarul de Advent aduce o așteptare fericită pentru Crăciun în casele noastre. Este un obicei care are o istorie foarte lungă și interesantă. Vă vom spune despre asta și vă vom arăta cele mai interesante calendare de advent ale anului 2022.

 
Citește mai mult
pixel