Ghiveci mare din plastic, Ø 40 cm

Ghiveci mare din plastic, Ø 40 cm
Ghiveci mare din plastic, Ø 40 cm
Ghiveci mare din plastic, Ø 40 cm
Ghiveci mare din plastic, Ø 40 cm
Bestsellerul nostru
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Trăiască verdele! Te-ai săturat de monotonia decorativă? Să ne creăm propria junglă în sufragerie. La urma urmei, plantele și florile în ghiveci sunt accesorii care combină mai multe caracteristici cheie: arată frumos, ne simțim mai bine în împrejurimile lor și dau interiorului o impresie de confort. La fel de important ca alegerea plantelor potrivite este si modul in care le prezentam - asa cum nu exista fum fara foc, nu va puteti imagina o planta fara un ghiveci elegant, practic si incapator. Și puține produse pot face față acestei sarcini, precum și ghiveciul mare de plastic prezentată!

Acesta este un accesoriu care va atrage în special iubitorii unui stil modern, funcțional, care se datorează formei tradiționale, ovale, a carcasei, lipsită de ornamente inutile. Ghiveciul va fi perfect mai ales pentru decorarea unui dormitor și a unui living. Cel mai bine este să-l așezi în colțul camerei, lângă ușa balconului sau sub fereastră. Este realizat din plastic într-o culoare neagră universală.

Acest produs va fi o alegere bună pentru plantele de interior, cum ar fi, de exemplu, monstera, florile înaripate sau dracaena. Datorită acestui fapt, acest ghiveci se va dovedi a fi de neînlocuit atunci când se creează aranjamente neobișnuite și interesante de plante. Ghiveciul mare din plastic prezentat este până la urmă un element decorativ care nu poate lipsi din apartamentul unui iubitor de plante!

Caracteristicile produsului:

  • ghiveci mare din plastic,
  • stilat și în același timp practic și încăpător,
  • perfect ca element al unui stil interior modern, funcțional,
  • perfect pentru decorarea unui dormitor și a unui living,
  • un produs din plastic negru,
  • subliniază farmecul plantelor de interior,
  • < li> un produs al binecunoscutei și respectate colecție a mărcii Home Styling.
Cod produs
64918
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Latime (cm)
40
,
41
Inaltime (cm)
16
,
60,9
Diametru (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel