Fructiera din palmier, agățata

Fructiera din palmier, agățata
Fructiera din palmier, agățata
Fructiera din palmier, agățata
Fructiera din palmier, agățata
Pret bun
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coșul cu fructe suspendat din palmier va face să păstrați fructele și legumele care nu sunt încă complet coapte. Dacă ești un iubitor al bucătăriei din plante sau un fan al cocktail-urilor și al fulgii de ovăz, știi cu siguranță cât de important este momentul potrivit când vine vorba de plante și legume. Acesta este momentul în care fructele au cea mai mare aromă. Cu coșul suspendat de la ProGarden, mesele tale vor fi și mai delicioase.

Produsul de la brandul olandez ProGarden va funcționa atât în ​​bucătărie, cât și în compartimentul alimentar. Designul adecvat al bolului și al mânerului cu lanț metalic sunt stabile și durabile. Alege doar un loc și apoi agata coșul acolo. Accesoriul nu este doar practic, ci și eficient. Va completa aspectul unei bucatarii ecologice. Va fi perfect dacă blatul din bucătărie nu are suficient spațiu pentru un alt organizator.

  • coș cu fructe din palmier,
  • o alternativă excelentă la organizatoarele de bucătărie în picioare,
  • poate fi folosit ca pat de flori și plante vii sau artificiale,
  • realizat din materiale naturale,
  • are un cârlig de suspendare,
  • mâner de lanț metalic rezistent
  • produs de la marca olandeză ProGarden.

 

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
64998
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
metal
Lungime (cm)
16,5
Latime (cm)
16
Inaltime (cm)
31
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Ghivece și plante pentru balcon

Un balcon cu flori este un vis pentru mulți dintre noi, dar necesită muncă și puține cunoștințe practice. Din ghidul nostru veți afla ce ghivece și suporturi pentru flori să alegeți pentru balcon. În plus, îți vom spune ce să faci când vrei să ai un balcon verde, dar nu ai „mână pentru flori”.

 
 
Citește mai mult
pixel