Covoraș autogonflabil cu husă, 180 x 50 cm

Covoraș autogonflabil cu husă, 180 x 50 cm
Covoraș autogonflabil cu husă, 180 x 50 cm
Covoraș autogonflabil cu husă, 180 x 50 cm
Covoraș autogonflabil cu husă, 180 x 50 cm
Covoraș autogonflabil cu husă, 180 x 50 cm
Covoraș autogonflabil cu husă, 180 x 50 cm
Pret bun
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Când vine sezonul de primăvară și vară, începem să ne gândim la excursii în pădure, camping și picnicuri. Pentru a face timpul petrecut în natură mai plăcut, merită să aveți grijă de echipamentul corespunzător. In magazinul nostru veti gasi o gama variata de mobilier si accesorii turistice necesare in timpul excursiilor la munte sau la lac.

Oferim un gadget extrem de practic și modern: un covoraș autoumflabil cu husă. Produsul impresionează atât prin design, cât și prin funcționalitate. Covorașul de camping cu autoumflare poate fi rulat strâns, astfel încât să ocupe puțin spațiu de depozitare. Produsul este echipat cu o husă practică pentru depozitare în siguranță . Cel mai mare avantaj al acestui produs este sistemul de autoumflare încorporat - este o soluție grozavă care vă permite să pregătiți rapid covorașul pentru somn sau odihnă, fără niciun efort. Designul modern se bazează pe o combinație a culorii clasice gri cu o formă simplă. Fabricat din poliester cu acoperire PV , produsul este ușor și foarte durabil. Acest produs va fi perfect pentru un cort, picnic sau într-o rulotă pentru o protecție suplimentară împotriva frigului. Este, de asemenea, o idee de cadou foarte bună pentru un pasionat de camping.

Caracteristicile produsului:

  • covoraș auto-umflabil cu husă,
  • ușor de transportat în husa,
  • sistemul de umflare automată vă permite să pregătiți covorașul pentru somn fara nici un efort,
  • universal,
  • un produs al mărcii de specialitate ProBeach.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
65024
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
poliester
Latime (cm)
36,5
Inaltime (cm)
47,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel