Floare artificiala in ghiveci de ciment, Ø 8 cm

Floare artificiala in ghiveci de ciment, Ø 8 cm
54,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (16,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lipsa condițiilor potrivite pentru a crește flori? Sau poate călătorești mult sau pur și simplu nu vrei să ai o plantă? Mizați pe o plantă artificială care vă va înlocui eficient prototipul natural.

O floare artificială într-un ghiveci de ciment este un decor inteligent și eficient. Nu necesită udare, așezare într-un loc însorit sau altă îngrijire. Datorită acestui lucru, va funcționa în toate acele locuri în care cultivarea florilor naturale poate fi dificilă, de exemplu, la birou sau în camere întunecate sau reci. Planta artificială este și durabilă, lucru care poate fi apreciat de proprietarii de pisici și câini care știu că animalele lor de companie răstoarnă uneori un ghiveci de flori.

Marele avantaj al florii artificiale este aspectul său minunat pe tot parcursul anului, fără a fi nevoie să ne asigurăm condiții optime. Indiferent de ploaie și căldură, planta artificială stă fermă, încântând ochii. Datorită materialelor folosite, arată foarte natural, imitând perfect aspectul frunzelor verzi care se înalță . Un avantaj suplimentar este ghiveciul de flori din ciment cu model geometric in care este asezata planta. Datorită acestui lucru, se potrivește foarte bine, iar decorul este gata să fie așezat pe o bibliotecă, blat de masă sau pervaz.

Caracteristicile produsului:

  • Floare artificială,
  • într-un vas de ciment cu model geometric,
  • fără udare, expunere la soare sau alte îngrijiri,
  • imitație perfectă a frunzelor verzi în creștere,
  • o alegere bună pentru un birou, sau camere întunecate,
  • garanție a aceluiași aspect pe tot parcursul anului.
Cod produs
65043
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
16
Diametru (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel