Razatoare ASIA

Razatoare ASIA
129,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Doriți să pregătiți preparatul chinezesc perfect în cel mai scurt timp? Datorită produsului nostru ASIA , de la renumitul producător de accesorii de bucătărie și gastronomie GEFU, va fi surprinzător de ușor.

Lamele extrem de ascuțite din oțel japonez vor manipula cu ușurință legumele și fructele, pe care le vor taia în fâșii mici. De asemenea, ceapa și ghimbirul nu reprezintă o provocare pentru acest produs, deoarece este echipat suplimentar cu a doua lame care vor transforma produsele dure într-o masă netedă. Piciorul antiderapant garanteaza stabilitatea accesoriului in timpul taieri, si astfel confort deplin si siguranta la locul de munca. Faceți un fel de mâncare wok grozav datorită unui produs GEFU și bucurați-vă de timpul economisit, care nu va trebui să fie cheltuit cu tocarea plictisitoare a legumelor.

Descrierea produsului:

  • razatoare ASIA,
  • răzătoare cu dublă funcție - găurile mai mici vor taia produsele alimentare într-o masă netedă, iar cealaltă parte va transforma legumele în bețe de dimensiuni mari,
  • echipata cu un picior antiderapant pentru a preveni alunecarea accesoriului pe blat în timpul funcționării,
  • produs din oțel inoxidabil de înaltă calitate,
  • se poate spăla în mașina de vase
  • produsul este acoperit de o garanție de producător de 5 ani,
  • lungime 30,5 cm, lățime 9,2 cm, înălțime 3,7 cm,
  • produs original GEFU.
Producător
Cod produs
65242
Caracteristici suplimentare
se pot spala la masina de spalat vase
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
30,5
Latime (cm)
9,2
Inaltime (cm)
3,7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel