Funda decorativa din iută

Funda decorativa din iută
Funda decorativa din iută
Funda decorativa din iută
Funda decorativa din iută
Funda decorativa din iută
Funda decorativa din iută
49,99 RON
26,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 46% (23,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Funda decorativa din iută este un succes al acestui sezon. Acest ornament rustic poate avea multe întrebuințări – cu el poți împodobi cu un pachet de Crăciun pentru cei dragi, îl poți atârna pe un brad sau îl poți folosi ca element al unei compoziții decorative.

Funda este confectionatadin iută . Are o culoare elegantă, discretă. Este un detaliu delicat de foarte bun gust, este asociat cu natura, ecologia si stilul rustic. Dimensiunile sale sunt 20 x 24 cm. Combină-l cu decorațiuni vintage vesele pentru brad sau folosește alte elemente naturale precum lemn, sticlă, conuri de pin sau decorațiuni din hârtie. Produsul va funcționa în stiluri naturale, country și idilice.

Merită să știți că funda poate fi folosita pentru mai multe sezoane. Este un accesoriu neutru si foarte stilat. În perioada sărbătorilor, așezați-o pe o compoziție de plante pe care o veți pune pe masa din sufragerie, vara alăturați-o unui buchet de flori sălbatice, iar toamna, agatati-o langa frunzele colorate. Suntem siguri că produsul nu va ajunge des în sertar.

Caracteristicile produsului:

  • fundă decorativă,
Cod produs
65324
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
iută
Lungime (cm)
0,2
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
24
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel